Meteen naar de content

SHOP DE SUMMER SALE NU!

Winkelwagen
De Ultieme Gids: Zo Ontdek je de Perfecte Zonnebrilvorm voor Jouw Gezicht

De Ultieme Gids: Zo Ontdek je de Perfecte Zonnebrilvorm voor Jouw Gezicht

Het vinden van de juiste zonnebril is niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van het accentueren van jouw unieke gezichtskenmerken. Hier is een uitgebreide gids om je te helpen ontdekken welke zonnebrilvorm het beste bij jou past:

 

Ken je gezichtsvorm:

Welke bril past bij mij? Ontdek jouw gezichtsvorm - Eye Wish Blog

Identificeer of je gezicht rond, ovaal, vierkant, hartvormig of langwerpig is. Dit is de eerste stap om te bepalen welke zonnebrilvorm het beste bij jou past.

  • Rond Gezicht: Ga voor hoekige frames zoals vierkant of rechthoekig om de zachte rondingen van je gezicht te balanceren. Vermijd te ronde frames, omdat deze je gezicht nog ronder kunnen laten lijken.
  • Ovaal Gezicht: Geluksvogel! Bijna elke zonnebrilvorm past goed bij een ovaal gezicht. Probeer verschillende stijlen en ontdek wat het beste bij je persoonlijke stijl past.
  • Vierkant Gezicht: Kies voor ronde of ovale frames om de sterke kaaklijn te verzachten. Vermijd te rechte of hoekige frames, omdat deze de kenmerken van een vierkant gezicht kunnen benadrukken.
  • Hartvormig Gezicht: Ga voor licht gebogen frames zoals aviators of cat-eye brillen om de nadruk te leggen op je ogen en je voorhoofd breder te laten lijken.
  • Langwerpig Gezicht: Kies voor brede frames om de lengte van je gezicht te doorbreken. Oversized frames of zonnebrillen met een lage neusbrug zijn ideale keuzes.

 

Kleur en Patroon:

Overweeg niet alleen de vorm, maar ook de kleur en het patroon van de frames. Kies kleuren die passen bij je huidtint en persoonlijke stijl.

Comfort is King:

Let op het comfort van de bril op je neus en oren. Een goed passende bril is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om te dragen.

Durf te Experimenteren:

Soms is het vinden van de perfecte zonnebril een kwestie van experimenteren. Durf buiten je comfortzone te stappen en ontdek nieuwe stijlen.

 

Met deze gids ben je goed op weg naar het vinden van de perfecte zonnebril die niet alleen je ogen beschermt, maar ook een onderscheidende stijl toevoegt aan je persoonlijkheid. Bekijk hier onze modellen! Happy shopping! 🕶️✨

Terug naar blog